Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

CNC-Ontbraam gereedschappen

Geautomatiseerd ontbramen is de volgende stap in proces optimalisatie.

Met het gebruik van innovatieve gereedschappen op een CNC-machine of robot is het mogelijk om een optimalisatie door te voeren op het gebied van ontbramen. Samen met onze Partners kijken wij met u mee en geven advies om uw ontbraamproces zo efficiënt mogelijk in te richten. Pijlers daarbij zijn kwaliteit, automatisering en snelheid.

Soorten gereedschap

  • Surface Borstels
  • Kruisgat Borstels
  • Kruisgat Frezen
  • Ontbraam Borstels
  • Afbraam Frezen
  • Innovatieve Handtools
  • Micro Ontbraammachines

Ontbraamspecialist

Wij zijn al jaren gespecialiseerd op het gebied van ontbramen. Vaak zien wij in de praktijk dat er kritisch gekeken wordt naar het verspaanproces, maar dat over ontbramen pas wordt nagedacht als het product van de machine komt. Dit eindigt dan vaak in arbeidsintensief handmatig werk. Wij zijn er van overtuigd dat door het ontbramen op te nemen in het verspaanproces er veel efficiëntie gerealiseerd kan worden. Het resultaat is tijd en dus kosten besparend, terwijl u een constante kwaliteit produceert. Wij noemen ons al jaren de ontbraamspecialist. Daag ons uit met uw ontbraam vraagstukken en samen komen we tot de optimale oplossing.

Toepassingsgebied

Met onze innovatie producten zijn er veel toepassingen die geautomatiseerd kunnen worden. Denk hierbij naast het uitwendig ontbramen, aan het ontbramen van kruisgaten, tapgaten en sleuven. Ook het verbeteren van de oppervlakte kwaliteit om zodoende een betere Ra waarde te behalen behoort tot de mogelijkheden. Je kunt stellen dat wij voor ieder vraagstuk een oplossing kunnen bieden. Zelfs het programmeren van een ontbraamcycli behoort tot de mogelijkheden.

Naast producten voor CNC-ontbramen bieden wij ook een uitgebreid pakket handtools. Deze specialistische gereedschappen zijn uitermate geschikt voor klein en nauwkeurig ontbraamwerk. Voor het gebruik van deze handtools leveren wij machines die geoptimaliseerd zijn voor het gebruik van deze handtools.

Wat de uitdaging ook is, wij zoeken de oplossing.

Bekijk enkele toepassingen op ons YouTube kanaal

Onze persoonlijke aanpak

De aanpak van ToolingPartners

  • Persoonlijk en merk onafhankelijk advies
  • Benadering vanuit uw proces
  • Partnerschap zit in ons DNA
Meer over onze aanpak

Partners die dit leveren

Geautomatiseerd ontbramen is de volgende stap in proces optimalisatie. Met de innovatieve producten van onderstaande Partners kunnen we deze stap zetten.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Stuur ons gerust een WhatsApp bericht, of neem telefonisch contact met ons op. Ook zijn wij per e-mail bereikbaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×