Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

5-AX Spangereedschappen

Een geoptimaliseerd proces begint bij een correcte opspanning van werkstuk en gereedschap. Wij zijn uw Partner op het gebied van 5-AX spangereedschappen in Nederland.

Als dealer van gerenommeerde fabrikanten kunt u bij ons terecht voor de juiste 5-AX Spangereedschappen voor uw situatie. Met onze persoonlijke benadering kijken wij mee naar uw proces en voorzien u van het beste advies op het gebied van opspanning.

Soorten gereedschap

 • Gereedschaphouders
 • Aangedreven Gereedschap
 • Spantangen
 • Spanbussen
 • Centers
 • Machineklemmen
 • Magneetspanners
 • vacuümplaten

Gereedschap Spannen

Bepalend voor de uiteindelijke kwaliteit van uw werkstuk is de wijze waarop u het gereedschap opspant. De combinatie machine – gereedschaphouder – gereedschap moet kwalitatief op elkaar aansluiten. Wij beschikken over diverse innovatieve Partners die voor iedere situatie een juiste opspansysteem voor uw gereedschap produceert. Met onze kennis en ervaring adviseren wij u over de juiste opspanmiddelen voor uw gereedschap. Op deze manier kunt u zo optimaal mogelijk verspanen. Of het nu gaat om een complete machine tooling of proces specifieke opspangereedschappen. Wij zijn uw Partner als het gaat om gereedschap opspannen!

Werkstuk Spannen

Een veilige opspanning die aansluit bij uw proces is een belangrijke stap in verdere optimalisatie. Samen met onze Partners kunnen wij u in iedere situatie voorzien van een perfecte advies voor het opspannen van uw werkstuk. Deze oplossing kan een machineklem zijn, maar ook voor andere systemen bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan vacuümplaten of magneetspanners. Ook voor het opspannen van producenten op uw coördinaten (3D) meetmachine zijn wij uw Partner. Wij leveren spansystemen waarmee u snel een product kunt opspannen en uw meetcyclus kunt optimaliseren. Ieder product is geschikt om opgespannen te worden door de flexibiliteit die ons systeem biedt.

Wat de uitdaging op is, met onze 5-AX Spangereedschapppen spannen wij het op.

Onze persoonlijke aanpak

De aanpak van ToolingPartners

 • Persoonlijk en merk onafhankelijk advies
 • Benadering vanuit uw proces
 • Partnerschap zit in ons DNA
Meer over onze aanpak

Partners die dit leveren

Onderstaande Partners onderscheiden zich door het produceren van innovatieve producten van top kwaliteit.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Stuur ons gerust een WhatsApp bericht, of neem telefonisch contact met ons op. Ook zijn wij per e-mail bereikbaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×