Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Orbitool

Het ontbramen van kruisgaten is altijd een uitdaging. Wij zijn dealer van Orbitool in Nederland en bieden u speciale gereedschappen aan die in vele situaties de oplossing kan zijn.

Het Amerikaanse Orbitool is er in geslaagd tools te ontwikkelen welke in staat zijn kruisgaten te ontbramen op de machine, of met de hand. Met deze tools kunt u efficiënt het gewenste eindresultaat behalen.

Product overzicht

  • Hele Bol Ontbraamtool
  • Halve Bol Ontbraamtool
  • Flexibele Houder

Bekijk de catalogus

Job Well Done

De Amerikaanse fabrikant J.W. Done (Job Well Done) is onze Partner die gespecialiseerd is in het produceren van gereedschappen voor het ontbramen van kruisgaten.

Een van de meest lastig te verwijderen bramen zit dikwijls in een kruisgat. Bramen ontstaan altijd daar waar een kruisgat eindigt. Het bereiken van de braam is al lastig, laat staan het verwijderen ervan. Er zijn diverse manier om de braam in een kruisgat te verwijderen. Denk aan zandstralen, honen en natuurlijk handmatig verwijderen met een schraapstaal of iets dergelijk. Al deze methodes hebben gemeen dat ze buiten het productie proces plaats vinden. Met de gereedschappen van Orbitool kun je deze bewerking op uw CNC-machine uitvoeren. Dit zorgt voor een constante kwaliteit en optimalisatie van het productie proces. Voor het ontbramen van kruisgaten is Orbitool voor ons een belangrijke Partner. Neem contact met ons op en samen komen we tot het gewenste resultaat. Wij zijn dealer van Orbitool in Nederland.

Assortiment en Toepassingen

Het assortiment van Orbitool bestaan uit een tweetal vormen tools welke in diverse diameters leverbaar zijn.  Daarnaast bestaat voor iedere maat en flexibele houder.

Productoverzicht.

  • Halve bol ontbraamtool
  • Hele bol ontbraamtool
  • Flexible houders

De tools beschikken over VHM kop en een flexibele stalen schacht. De tools zijn verkrijgbaar in een diameter van 3,6 to 10,3mm. De unieke eigenschappen en specifieke toepassing maakt het dat Orbitool een van onze Partners is op het gebied van geautomatiseerd ontbramen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Stuur ons gerust een WhatsApp bericht, of neem telefonisch contact met ons op. Ook zijn wij per e-mail bereikbaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×