Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Eylert

Werkzeug Eylert GmbH & Co. KG is een Duits familiebedrijf gevestigd in Chemnitz. Met meer dan 80 jaar ervaring is Eylert voor ons een belangrijke Partner. Wij zijn uw dealer voor Eylert in Nederland

Met een webshop en daarnaast een catalogus van 1614 pagina's beschikt Eylert over een uitgebreid assortiment producten voor de complete industrie.

Productgroepen

 • Verspanend Gereedschap
 • Spannen
 • Meettechniek
 • Handgereedschap
 • Schuren en Slijpen
 • Bedrijfsinrichting
 • Werkplaatsbenodigdheden

Over Eylert

Werkzeug Eylert GmbH & Co. KG bestaat al ruim 80 jaar als familiebedrijf en wordt geleid door de derde generatie. In totaal zijn er 70 medewerkers werkzaam op het hoofdkantoor in Chemnitz. Verdeeld over de rest van Duitsland zijn nog eens 15 personen werkzaam.

Sinds begin 2020 zijn wij Partner van Eylert in Nederlands voor de industriële markt. Door het uitgebreide assortiment en het vermogen tot snelle leveringen is Eylert een belangrijke Partner voor ons op het gebied van werkplaatsbenodigheden. De catalogus bevat alle zaken die in iedere metaalbewerkende organisatie gebruikt worden. Met Eylert als Partner in Nederland bieden wij u de one-stop-shop voor al uw werkplaatsbenodigdheden.

Klik hier om naar de webshop van Eylert te gaan. U besteld rechtstreeks in de webshop. binnen 2 dagen hebt u de goederen in huis, mits deze op voorraad zijn. Mocht u interesse hebben in een webshop account,  neemt u dan contact met ons op.

 

Uitgebreid Assortiment

De ruim 1600 pagina’s dikke catalogus is opgebouwd uit 9 assortimentsgroepen. Binnen deze groepen worden de meer dan 40.000 producten weergegeven die standaard in het assortiment zitten. Hieronder een overzicht van de assortimentsgroepen.

 1. Verspaning
 2. Spannen
 3. Meettechniek
 4. Handgereedschap
 5. Schuren en slijpen
 6. Elektro gereedschap
 7. Werkplaatsmachines
 8. Werkplaatsbenodigdheden
 9. Bedrijfsinrichting

Naast een vuistdikke catalogus beschikt Eylert over een gebruiksvriendeljke webshop. Indien gewenst richten wij een account voor u in waarvandaan u rechtstreeks kunt bestellen. Dit maakt voor u, als onze Partner Eylert tot de one-stop-shop voor al uw werkplaatsbenodigdheden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Stuur ons gerust een WhatsApp bericht, of neem telefonisch contact met ons op. Ook zijn wij per e-mail bereikbaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×