Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Speroni

Wij zijn uw Speroni dealer voor Nederland. Het Italiaanse familiebedrijf Speroni SPA staat al meer dan 50 jaar voor betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie.

Vanuit het hart van de Italiaanse industrie produceert Speroni al decennia lang tool presetters en krimpapparaten van sublieme kwaliteit. Deze machines worden ontworpen en geproduceerd met als doel om de behoeftes vanuit de markt te beantwoorden.

Productoverzicht

  • Tool Presetters
  • Tool Meetmachines
  • Krimpapparatuur
  • Tool Management Systemen

Over Speroni SPA

Net ten zuiden van Milaan, in het hart van de Italiaanse industrie bevindt zich de 20.000m2 grote productiefaciliteit van Speroni SPA. Dit familiebedrijf biedt al meer dan 50 jaar state-of-the-art machines voor het meten, presetten en managen van Tools. Het complete proces van ontwikkeling tot productie gebeurd in eigen beheer. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kernwoorden die hoog in het vaandel staan bij Speroni. Het portfolio bestaat uit 500 tailor-made producten. Continu wordt geïnvesteerd in innovatie met als doel om waarde toe te voegen aan het productieproces van u als eindgebruiker. De kwaliteit van de producten en visie op de markt maakt het dat Speroni onze Partner is voor het meten en presetten van tools. Wij zijn uw dealer voor Speroni in Nederland.

Bent u opzoek naar een tool presetter of krimpapparaat. Neem dan contact met ons op. Wij overtuigen u van de uitstekende kwaliteit van het productpakket van Speroni.

Assortiment en Toepassingen

De producten van Speroni zijn integreerbaar met huidige CAM en TMS systemen. Deze integratie vermindert storingen door een juiste tool data overdracht naar uw machine.

Het assortiment bestaat uit de volgende productgroepen

  • Tafelmodel Presetter
  • Stand Alone Presetter
  • Automatische Krimpmachine
  • Tool management oplossingen

De kwaliteit van de producten in combinatie met het veelzijdige assortiment maakt Speroni tot onze Partner als het gaat over presetten of krimpen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Stuur ons gerust een WhatsApp bericht, of neem telefonisch contact met ons op. Ook zijn wij per e-mail bereikbaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×