Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Sandvik Coromant

Wij zijn uw dealer van Sandvik Coromant in Nederland. Al vele jaren is Sandvik Coromant wereldmarktleider met innovatieve verspanende gereedschappen.

Sandvik Coromant loopt al decennia voorop als het gaat om het ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogwaardige verspanende gereedschappen. Deze innovatiekracht is een groot onderscheidend vermogen. Wij zijn trots om als Premium Partner van Sandvik Coromant de Nederlandse markt te mogen bedienen.

Productgroepen

  • Draaien
  • Afsteken en Groefsteken
  • Draadsnijden
  • Freesgereedschap
  • Boren
  • kotteren en Ruimen
  • Tooling Systems

Marktleider met ambitie

Sinds de oprichting in 1942 in een kleine werkplaats in het Zweedse Sandviken is Sandvik Coromant uitgegroeid tot wereldmarktleider als het gaat over verspanende gereedschappen. Als uitvinder van de wisselplaten onderscheid Sandvik Coromant zich op innovatiekracht. De passie voor engineering en de wil om grenzen te verleggen zit in het DNA.

Sandvik Coromant beheerst de gehele productieketen, van delving van de grondstoffen tot het coaten van het gereedschap. Deze ketenbeheersing is een belangrijk peiler onder het innoverend vermogen. Dit vermogen wordt weergegeven in de ontwikkeling van bijvoorbeeld het Capto® houdersysteem in 1990 en meer recent het Prime Turning programma. Deze innovaties stellen u als onze Partner in staat om uw processen verder te optimaliseren. Wij zijn uw Sandvik Coromant dealer in Nederland.

Premium Partner

Wij zijn trots om al ruim 20 jaar een gewaardeerde Partner van Sandvik Coromant te zijn. In deze 20 jaar hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan over de gereedschappen van Coromant. Deze kennis en ervaring komt goed van pas bij onze procesmatige aanpak.

Het geoptimaliseerde logistieke systeem zorgt ervoor dat levertijden kort zijn. Jaren geleden is Sandvik Coromant begonnen met digitaliseren. Dit heeft geresulteerd in een platform met veel informatie en de mogelijkheid om online te bestellen. Dit is een service die wij faciliteren voor onze Partners.  De kwaliteit van de gereedschappen en het innovatievermogen van Sandvik Coromant maakt het voor ons een belangrijke Partner voor verspanende gereedschappen. Daag ons uit en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Stuur ons gerust een WhatsApp bericht, of neem telefonisch contact met ons op. Ook zijn wij per e-mail bereikbaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×