Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Yorkshire Precision Gauges

Wij zijn dealer van YPG in Nederland. Yorkshire Precision Gauges uit het Britse Hatfield, Doncaster is een belangrijk Partner op het gebied van kalibers.

Yorkshire Precision Gauges (YPG) is een fabrikant van kalibers. Het uitgebreide leverprogramma in combinatie met de mogelijkheid om custom-made kalibers te produceren maakt YPG een belangrijke Partner voor ons op het gebied van meetinstrumenten.

YPG

  • Gladpenkalibers
  • Meetstiften
  • Ringkalibers
  • Schroefdraadkalibers
  • Dieptekalibers
  • Vlakkalibers
  • Sleufkalibers

Over YPG

Al meer dan 60 jaar is YPG gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van high quality precisie kalibers. De kwaliteit van productie wordt gegarandeerd door diverse certificeringen zoals BS en ISO 9001:2015. Daarnaast is het meetkundig laboratorium UKAS goedgekeurd.

Met een uitgebreid programma standaard kalibers, meetstiften en diverse andere instrumenten is YPG een belangrijke Partner op het gebied van meetinstrumenten. Wij zijn uw YPG dealer in Nederland. Heeft u interesse in de kalibers van YPG, neem dan contact met ons op. Samen komen we tot de beste oplossing voor uw meetvraagstuk.

Custom-made kalibers

Een van de belangrijkste competenties van YPG is het produceren van custom-made kalibers. Dit kan zijn na aanleiding van een aangeleverde tekening of meedenkend vanuit een probleemstelling. Er zijn maar weinig situaties te bedenken waar de engineers van YPG nog niet mee te maken hebben gehad.

Naast het produceren van custom-made kalibers kunnen ook standaard instrumenten aangepast worden. Een voorbeeld hiervan is het graveren van uw eigen codering. Deze combinatie van eigenschappen maakt het dat YPG een waardevolle Partner is op het gebied van meetinstrumenten.

Uiteraard bezig YPG ook een uitgebreid programma standaard kalibers. Als dealer van YPG in Nederland kunnen wij u snel voorzien van de juiste kalibers voor ieder meetvraagstuk.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Stuur ons gerust een WhatsApp bericht, of neem telefonisch contact met ons op. Ook zijn wij per e-mail bereikbaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×