Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Seco

Wij zijn dealer van Seco in Nederland. Seco is een belangrijke Partner als het aankomt op innovatieve verspanende gereedschappen.

De naam Seco betekent "I cut" in het Latijn. Het van oorsprong Zweedse bedrijf dat is opgericht in 1873 staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service. Met de innovatieve gereedschappen van Seco kunnen wij uw proces optimaliseren.

Productgroepen

  • Freesgereedschap
  • Draaigereedschap
  • Gatbewerking Gereedschap
  • Draadsnijden
  • Tooling Systems

Partners in Verspaning

Sinds 2021 zijn wij dealer van Seco gereedschappen. Met de toevoeging van Seco  als Partner zijn wij in staat uw verspaningsproces te optimaliseren.

Het in 1873 opgerichte Zweedse bedrijf dankt haar bestaansrecht aan een geschiedenis vol innovatie. In 1974 is Seco als businessunit opgericht om zich volledig te richten op hardmetalen gereedschappen. Middels diverse acquisities en autonome groei heeft Seco een prominente plek ingenomen binnen de markt van hoogwaardige verspanende gereedschappen.

Met behulp van de innovatieve gereedschappen van Seco zijn wij uw optimalisatie Partner als het gaat om verspanen. Daag ons uit en laat u verbazen. Wij zijn de dealer van Seco in Nederland

Assortiment en Toepassingen

Het assortiment van Seco is uitgebreid. Via een online selectie tool kom je snel en gemakkelijk uit op het gereedschap dat geschikt is voor uw situatie. Uiteraard met bijbehorende snijgegevens.

Naast het produceren en leveren van gereedschappen kan Seco u helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Hiervoor is recentelijk de businessunit Manufacturing Transformation opgericht. Processen waar naar gekeken wordt zijn inventarisatie management, tijdstudies, gereedschap identificatie en opleiding. Dit laatste wordt aangeboden onder de noemer STEP (Seco Technical Education Programm).

Jabro Tools

In het Limburgse Lottum worden al meer dan 40 jaar frezen gemaakt van uitzonderlijke kwaliteit. Deze high-performance frezen worden ingezet in diverse marktsegmenten daar waar top kwaliteit een vereiste is.

Om welke verspanende bewerking het ook gaat. Met onze kennis en de producten van Seco zijn wij uw Partner  op het gebied van verspanende gereedschappen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Stuur ons gerust een WhatsApp bericht, of neem telefonisch contact met ons op. Ook zijn wij per e-mail bereikbaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×