Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Mitutoyo

Als innovatief fabrikant van precisiemeetapparatuur is Mitutoyo wereldleider en bekend om zijn hoogwaardige en technische expertise. ToolingPartner is trots om dealer te zijn van Mitutoyo in Nederland.

Van schuifmaat tot coördinaten meetmachine, Mitutoyo is fabrikant van hoogwaardige en innovatieve meetgereedschappen. De filosofie van Mitutoyo sluit naadloos aan bij die van ToolingPartners. Het als partners bedienen van de markt heeft tot gevolg een professioneel advies en het beste meetresultaat.

Productgroepen

  • Schroefmaten
  • Binnenmeetinstrumenten
  • Schuifmaten
  • Hoogtemeters
  • Meetklokken
  • Surface Tester
  • Contracer

Over Mitutoyo

Vanaf de start in 1934 heeft Mitutoyo zich ontwikkelt tot marktleider als fabrikant van meetapparatuur.  Met als motto “kwaliteit voorop” is Mitutoyo actief in bijna 40 landen, onderhoudt het meer dan 80 vestigingen en internationale distributienetwerken. Wereldwijd beschikt Mitutoyo over 17 productievestigingen, 6 R&D laboratoria, 12 metrologische instituten en 20 kalibratielaboratoria. Daarnaast zijn er Mitutoyo vertegenwoordigers in ongeveer 60 landen.

Op de Europese markt is Mitutoyo inmiddels al meer dan 50 jaar actief. Mitutoyo Benelux beschikt over een Sales en Service locatie in Veenendaal en Melsele (BE). Het Mitutoyo Research Center Europe is gevestigd in Best met o.a. een RVa-erkend kalibratiecentrum. Om altijd lokaal aanwezig te zijn beschikt Mitutoyo over M3 Solution Centers in Veldhoven en Enschede. Op deze locaties kunnen trainingen en demonstraties worden verzorgd. Door deze lokale aanwezigheid kan er altijd worden voorzien in een snelle service. Iedere meetuitdaging wordt door de specialisten van ToolingPartners en Mitutoyo aangegaan. Wij zijn uw Mitutoyo dealer in Nederland.

Werkwijze

Mitutoyo producten zijn van topkwaliteit en gemaakt om een zo betrouwbaar mogelijk meetresultaat te bereiken. iedere meting of situatie behoeft een geschikt meetinstrument om deze betrouwbaarheid te bereiken. Samen met de experts van Mitutoyo is ToolingPartners in staat om u snel van het het best mogelijke advies te voorzien. Daarmee is voor ons het traject niet afgerond. Indien noodzakelijk of gewenst begeleiden wij u tijdens alle stappen van het proces.

De schuifmaat is het bekendste meetinstrument dat geproduceerd wordt door Mitutoyo. Dit is echter maar 1 van de vele productgroepen die terug te vinden is in het 628 pagina’s tellende hoofd catalogus.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Stuur ons gerust een WhatsApp bericht, of neem telefonisch contact met ons op. Ook zijn wij per e-mail bereikbaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×