Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Matrix

Wij zijn dealer van Matrix in Nederland. Matrix is onze Partner op het gebied van innovatieve vendingsystemen.

Met de vendingsystemen van Matrix bieden wij een voorraadbeheersysteem wat significant bijdraagt aan het optimaliseren en inzichtelijk maken van bedrijfsprocessen. Naast het voorraadbeheer biedt Matrix meer voordelen die bedrijven in staat stelt kosten te reduceren.

Voordelen

  • Touchscreen Bediening
  • Automatisch Bestellen
  • Inzicht In Kosten
  • Kostprijscalculatie
  • Geregistreerde Uitgifte

Partners In Vending

Wij zijn al vele jaren Partner van Iscar als het gaat om verspanende gereedschappen. Sinds 2021 zijn wij ook de exclusieve dealer van Matrix in Nederland. De vendingsystemen van Matrix zijn een belangrijk instrument bij het inzichtelijk maken en optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Waarom kiezen voor een Matrix systeem?

Door het meten en controleren van de inzet van uw snijgereedschap is bewezen dat deze kosten met 10 – 30% dalen door het implementeren van een Matrix systeem. Niet alleen daalt uw voorraadwaarde, maar ook uw machines zullen minder down-time hebben door afwezigheid van het juiste snijgereedschap. Matrix garandeert een minimale voorraad met een maximale beschikbaarheid.

Naast een besparing op voorraadkosten kunt u het inkoopproces van snijgereedschappen automatiseren wat zorgt voor een verlaging van de inkoopkosten. De hoeveelheid en frequentie is gebaseerd op data wat zorgt voor minder spoedbestellingen en meer gecontroleerde vaste bestelmomenten.

Gereedschapskosten per geproduceerd product zijn eenvoudig inzichtelijk te maken met Matrix. Hierdoor zijn kostprijzen eventueel op basis van nacalculatie eenvoudig te bepalen.  Niet alleen berekend Matrix de gereedschapskosten, het systeem signaleert ook wanneer een gereedschap zijn performance niet haalt.

Matrix Systemen

Het assortiment van Matrix bestaat uit een aantal systemen met ieder zijn eigen specificaties. De meest gekozen uitvoering is de Maxi. Deze dient als basis en kan worden uitgebreid met alle overige systemen.

Maxi cabinet

Grote opslagcapaciteit met veel verschillende indelingsopties. Geschikt voor een grote variatie aan snijgereedschappen en toebehoren

Mini cabinet

Qua systeem gelijk aan de Maxi, maar dan met minder opslagcapaciteit. Geschikt voor plaatsing op werkbanken.

ToolPort 8D/4D

Dit systeem is geschikt voor uitgifte van losse wisselplaten. Uitgevoerd met 4 of 8 lades.

DLS 8D

Economische oplossing met een open (8) lade structuur. De uitgifte gaat per lade i.p.v. per bakje.

DLS 4D

Economische oplossing met een open (4) lade structuur. De uitgifte gaat per lade i.p.v. per bakje.

WIZ Cabinet

Uitermate geschikt voor opslag en uitgifte van grotere tooling en MRO producten

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Stuur ons gerust een WhatsApp bericht, of neem telefonisch contact met ons op. Ook zijn wij per e-mail bereikbaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×