Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Greenleaf

Wij zijn trotse dealer van Greenleaf in Nederland. Als producent van keramische en VHM snijgereedschappen staat Greenleaf al ruim 60 jaar voor kwaliteit en innovatie.

Sinds begin 2020 zijn wij Partner van Greenleaf. Dit is een Partnerschap waar we trots op zijn omdat de innovatieve producten van Greenleaf ons in staat stellen onze doelstelling te realiseren. Namelijk het verhogen van de productiviteit van onze Partners in de verspanende industrie.

Productgroepen

  • Draaigereedschap
  • Freesgereedschap
  • Boren
  • Groefsteken en Profileren
  • Houdersystemen

Keramische Gereedschappen

Sinds de oprichting ruim 60 jaar geleden is het Amerikaanse concern Greenleaf gespecialiseerd in het ontwikkeling en produceren van keramische en VHM snijgereedschappen. Vanuit het hoofdkantoor in Saegertown, Pennsylvania blijft Greenleaf zich continu focussen op het ontwikkelen van geavanceerde materialen en gereedschappen. Het procesmatig meedenken met klanten en het ontwikkelen van nieuwe materialen en gereedschappen maakt het dat Greenleaf wereldleider is op het gebied van keramische snijgereedschappen.

De slogan van Greenleaf is dat ze klanten willen helpen bij het oplossen van productiviteit problemen. Dit streven maakt Greenleaf tot een innovatieve Partner voor keramische snijgereedschappen. Wij zijn uw dealer voor Greenleaf in Nederland. Samen kunnen wij uw productiviteit en proceszekerheid verhogen.

Partners in Productiviteit

Met onze procesmatige aanpak past Greenleaf perfect in ons Partner portfolio. De wijze waarop Greenleaf tegen de markt van de verspanende industrie aan kijkt komt overeen met die van ons. Sinds de samenwerking die begon in het begin van 2020 hebben al diverse van onze Partners hun productiviteit en proceszekerheid fors kunnen verhogen door het inzetten van keramische snijgereedschappen. Proceszekerheid is in een tijd van verregaande automatisering een belangrijke factor.

Het Europees logistiek centrum van Greenleaf bevind zich in Nederland. Dit zorgt ervoor dat korte levertijden standaard zijn. Daarnaast biedt Greenleaf uitgebreide ondersteuning en garanties bij gereedschap implementaties.  Dit alles maakt Greenleaf onze ultieme optimalisatie Partner voor keramische snijgereedschappen. Onze mensen zijn uitgebreid opgeleid en worden periodiek getraind om op de hoogte te blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Stuur ons gerust een WhatsApp bericht, of neem telefonisch contact met ons op. Ook zijn wij per e-mail bereikbaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×