Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

DK Fixiersysteme GmbH & Co. KG

Wij zijn dealer van DK Fixiersysteme in Nederland. DK Fixiersysteme is onze Partners als het gaat om productopspanningen voor meettoepassingen.

DK Fixiersysteme is gespecialiseerd in spansystemen voor alle mogelijke meettoepassingen. Of het nu gaat om meten op een CMM 3D meetbank, of het uitklokken met een meetklok. DK Fixiersysteme heeft de geschikte spangereedschappen.

Productgroepen

  • Spannfix Systemen
  • 3D-Meetstatief
  • Pneumatische Spansystemen
  • Rondloop Meetsystemen
  • klauwplaten
  • Speciaal Spansystemen

Meetkundige Spanpartners

Sinds 2022 zijn wij Partner van DK Fixiersysteme GmbH. Wij bieden een breed assortiment modulaire spangereedschappen specifiek voor meetkundige doeleinde. De spangereedschappen van Dk Fixiersysteme stelt u in staat om voor ieder product een meetopstelling te bouwen.

Het in Duitsland gevestigde DK Fixiersysteme is sinds 1972 als producent van modulaire spangereedschappen voor meetkundige toepassingen. Het assortiment is modulair en daardoor geschikt voor alle mogelijke opstellingen. De producten van DK Fixiersysteme laten zich kenmerken als nauwkeurig, flexibel, modulair en hebben een lange levensduur.

Door de modulaire opbouw is geen enkele uitdaging een probleem. Samen met onze Partner DK Fixiersysteme kunnen wij u adviseren over een flexibele en economische opstelling voor uw meetkundige uitdagingen.

 

 

Assortiment en Toepassingen

Het assortiment van DK Fixiersysteme is zeer uitgebreid. De catalogus bevat meer dan 1000 artikelen. Deze artikelen zijn onderverdeeld in de volgende productgroepen.

Fixeersystemen

De fixeersystemen zijn gericht op het opspannen van producten om ze snel en betrouwbaar te kunnen meten op een CMM 3D meetmachine. De kenmerken van het fixeersysteem zijn modulair en flexibel.

Articulaire systemen

De meetstatieven van DK Fixiersysteme onderscheiden zich door de extreem hoge kwaliteit en lange levensduur. Of het nu gaat om het meten van concentriciteit of het uitklokken van een product. DK Fixiersysteme heeft de spangereedschappen die u hierbij gaan helpen

Styli

DK Fixiersysteme maakt tasters in alle vormen en maten. Nauwkeurigheid tot in het µ bereik zijn geen uitzondering.

Het uitgebreide assortiment in combinatie met de hoogste kwaliteit en de flexibiliteit die de modulaire opbouw biedt maakt het dat DK Fixiersysteme onze Partner is als het over meetkundige spangereedschappen gaat.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Stuur ons gerust een WhatsApp bericht, of neem telefonisch contact met ons op. Ook zijn wij per e-mail bereikbaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×