Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Greenleaf XSYTIN®-360

Greenleaf introduceert XSYTIN®-360. Deze keramische frees is gemaakt van het keramisch XSYTIN® substraat. Dit materiaal in combinatie met de unieke geometrie stelt u in staat een 10x hogere productiviteit te behalen en een enorme kosten besparing te realiseren.

Verspanend vermogen

De XSYTIN®-360 frezen beschikken over een hoog verspanend vermogen. De voeding is gelijk aan die van VHM frezen. De snijsnelheid daarentegen is vele malen hoger dan die van VHM. Deze combinatie maakt dat het verspanend vermogen van de XSYTIN®-360 keramische frezen vele malen hoger is dan van VHM frezen. Daarnaast is de standtijd superieur. Deze combinatie van eigenschappen stelt u als gebruiker in staat uw productiviteit te verhogen en kosten te besparen.

Met de Greenleaf XSYTIN®-360 keramische frezen kunt slotting, pocketing en ramping frezen met een hoog verspanend vermogen.

  • Hoog temperatuur legeringen
  • Gehard staal
  • Ductiel gietijzer
  • Grafiet staal
  • 3D geprint gesinterde legeringen

Uw productiviteit verhogen

Wij van ToolingPartners zijn er om samen met u, uw productiviteit te verhogen. De Greenleaf XSYTIN®-360 keramische frezen zijn daarin nieuw in ons assortiment. Zijn er binnen uw productieproces toepassingen, dan kijken we samen naar het optimale gereedschap met een bijbehorende strategie. Wij begeleiden het gehele proces. No cure, no pay.

Neem contact met ons op, dan gaan we samen uw productiviteit verhogen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Stuur ons gerust een WhatsApp bericht, of neem telefonisch contact met ons op. Ook zijn wij per e-mail bereikbaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×