Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ontbraamshop

Uitbreiding ToolingPartners organisatie

Recentelijk is Menno de Kimpe officieel toegetreden tot de ToolingPartners organisatie.

Recentelijk is Menno de Kimpe toegevoegd aan de ToolingPartners organisatie. Deze uitbreiding stelt ToolingPartners in staat haar groeiplannen te realiseren en haar Partners nog beter te bedienen. Menno heeft jarenlange ervaring binnen onze branche. Naast de algemene werkzaamheden zal Menno zich als productspecialist gaan richten op onze pijler meettechniek. Samen met onze Partners zoals Mitutoyo kunnen wij u bedienen met de beste service, kennis, oplossingen en producten.

“Ik ben trots om onderdeel te mogen zijn van ToolingPartners . Mijn persoonlijke ambities sluiten perfect aan bij die van de organisatie. Ik kijk er naar uit om samen met onze Partners aan de slag te gaan”, Aldus Menno de Kimpe.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Stuur ons gerust een WhatsApp bericht, of neem telefonisch contact met ons op. Ook zijn wij per e-mail bereikbaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×